Tisdags betraktelser

Jag och Fredrik ligger och slöar i soffan och tittar på vårat favoritprogram Grand Design på kanal 9. Idag handlar det om ett par som bygger upp ett hus som de renoverat en gång tidigare. Nu skall dom lägga ett vasstak på huset som ser ut att bli väldigt fint. Vad man skall komma ihåg är att det rent utseendemässigt finns rätt stora skillnader på de traditionella svensk/danska och de engelska vasstaken. Även sätten att arbeta med taken skiljer sig en del åt.

Idag har vi städat framför ladan och pappa och Fredrik har lagt tak. Snart är kupa nummer 4 av 5 klar. Jippie. Det börjar ta sig. FIck två tvättmaskiner till stallet som Fredriks pappa ordnat. Det tackar vi för. Alltid välkommet att slippa tvätta mögiga hästprylar i sama maskin som du kör dina finaste underbyxor. Skall bli kul att göra klart tvättstugan så vi kan få rent allt som vi använder till hästarna.

Dags att gå och lägga sig och förbereda sig inför morgondagen. Blev tydligen en tur till Malmö på morgonen. Kul värre med Mercedes.
Godnatt Sara


Fredrik på taket. (framsidan)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0