Lördag

Lördag och officiellt bara fridag, på måndag börjar semestern. :)

Idag skall jag åka ut till hästarna och rida alla tre är det tänkt. Ikväll kanske det blir en tur in till festivalen. Vi får se.


Hemklickat

Har beställt en födelsedagspresent till mej själv.

Kingslands handske 449:- på filippasridsport.se

Dagens inspirerande outfit

Dagens inspirerande outfit iaf om jag får bestämma. Hade gärna sett ut så här idag. :)


GPA Speedair ca pris 5000:-
 


Kingsland handske Pris 449:- På filippas ridsportMountain Horse Emily Polo Finns i färgerna blå, vit och rosa.Mountain Horse Lauren Textile Knee kostar ca 1099:- Finns i färgerna röd, brun, blå och vit.

Kingsland strumpa ca 200:- 3-packGlobus Bocaj stövel ca pris 2200:-Nu är jag på väg hem till min matte skall ...

dsc00397 (MMS)

Nu är jag på väg hem till min matte skall bli skönt att få sova borta och bli lite bortskämd. Vov


Dagens boktips

Sedan igårkväll har jag sträckläst Sofi Fahrmans bok Elsas Mode.

Boken handlar om 21-åriga Elsa Gustavsson som i bokens början sitter gråtandes på ett flyg på väg hem på Staterna och New York. Efter en kortare mellanlandning i Borås hos sina föräldrar hamnar Elsa i stockholm hos sin barndomsvän Maria i hennes etta. Elsa beslutar sej för att stara en Blogg Elsas mode och börjar skriva om mode på hennes vis. Strax befinner hon sej i hetluften på ett sätt som hon bara kunnat drömma om.

Personligen tyckte jag att boken var rolig och hade ett visst underhållningsvärde. På sina ställen var den rätt fjantig men jag är inte heller typen som "älskar mode". Kläder är inget som intresserar mej helt enkelt. Det positiva är att boken är fruktansvärt lättläst. Så om man är ute eftr en bok med ett förutsägbart slut som är extremt lättläst så är boken ett perfekt tidsfördriv.

Boken får en stark tvåa i betyg.


Semesterdags

Nu har tiden äntligen kommit. Jag har semester. Fruktansvärt skönt och välförtjänt. Har redan läst ut en bok och jag har planer för åtminstonne ett par till innan semestern är slut.

Men jag skall inte bara slappa lite jobb skall jag hinna med är det tänkt. Måste gjuta golvet i spolspiltan och få den "färdig" skall bli sjukt skönt att ha ett riktigt ställe att spola av hästarna på. Idag är det en hektisk dag eftersom väldens bästa hovslagare Torgny kommer och skall sko Blixten, Latino och verka min gravida häst Penny. Hoppas hoppas hoppas på att det blir ett fint föl. Efter det är dat dags för en tur till byggmax för att kolla betong och lite annat. Tillsist måste jag ringa Kellfri om de pallgafflar som jag skall beställa. Däremellan skall jag rida, städa skrubbeen som jag kallar hemma och handla. Får se vad som hinns med. Bäst att börja nu tror jag.


Just nu sitter jag och väntar på lime som ...

dsc00342 (MMS)

Just nu sitter jag och väntar på lime som vanligt längtar som bara den efter mina hästar och min hund. På fredag är jag äntligen ledig och då skall jag åka ut och hälsa på dom och rida en sväng.


Då sitter man på sibban och väntar.

dsc00394 (MMS)

Då sitter man på sibban och väntar.


Hos däckkrängaren igen. Denna dag blir bar...

dsc00393 (MMS)

Hos däckkrängaren igen. Denna dag blir bara bättre och bättre.


Nu blir ridbanan sladdad så att vi kan rid...

dsc00391 (MMS)

Nu blir ridbanan sladdad så att vi kan rida igen.


Pälsvård

dsc00389 (MMS)

Pälsvård


Nya sandaler

Idag har jag slått på stort och köpt ett par Gladiatorsandaler på Deichmans skor på Famillia. Märket är Greceland och de kostade hela hutlösa 229 kr. ;)

Blir perfekta nu när det är så varmt. Orkar inte gå i jympadojjor eller de hysteriskt fula krokodilskorna.

Bocaj stövel

Vad tycker ni om de nya Bocaj stövlarna?? Hiss eller diss??

Jag tycker att de är supersnygga. Dessutom verkar de ju genomtänkta. Jag är inte jätteförtjust i Tretornstövlarna eftersom de är hårda och obekväma och i mitt tycke lite fula (trots det har jag ett par bruna).  Priset var ingen rysare 2150 kr på jumpinn.se är helt okey i mitt tycke.


Produktbeskrivning från jumpinn.se
RIDSTÖVLAR "Bocaj"
Ursnygga!! Helt inställbara i skaftet.
Av genuint, utvalt läder samt PU-materialet "Recover".
En innovativ design och tillverkning borgar för stil, elegans och högsta kvalitet i varje detalj.
Gummisula med halkskydd för bästa grepp, YKK dragkedja. Se Måttabellen för bästa passform!
Färger: Svart, Brun
Storlekar: 34-45.Jag tror att jag vill ha dem i brunt. Skall nog beställa när lönen kommit. ;)Kenzo har badat i havet. Nu sover han, pap...

dsc00385 (MMS)

Kenzo har badat i havet. Nu sover han, pappa och fredrik, mycket djupt. Jobbigt.


Min önskelista inför Falsterbo

Som många andra bloggare skall även jag lägga ut en lista på vad jag hoppas hitta på Falsterbo Horse show. Jag, Fredrik och vår ohängda byracka världen sötaste Kenzo skall dit på söndag den 4 juli.


*Safety systems och se om jag kan få beställa en liten rund vattenmatta och kanske en grind, en bock eller något annat skoj att hoppa över.
      

*JW ridbyxor eller pikeaur. Vad som helst bara ett par hela nya ridbyxor.* Sen får vi se. Behöver ett nytt halsband till Kenzo och kanske något annat skoj. En hjälm, en Casco vill jag gärna ha.

Först ut idag är leif.

dsc00379 (MMS)

Först ut idag är leif.


RSS 2.0