stressa stressa

Idag blir det en sånn där dag då man får stressa som en idiot för att hinna med allt som man måste göra själv och allt som man måste göra för att andra har bestämt något. Jag måste hinna att åka och lämna däcket till min transport på jobb. Sen måste jag ut och hinna rida 3 hästar, mocka och fixa allt i stallet innan kl 12 då jag skall ha packat med mera för att andra bestämt att DÅ skall vi åka. Det är bara att inse att jag troligen inte kommer att hinna göra allt som jag hade behövt. Men man börjar bli van vid att inte hinna med och på att få kompromissa rejält.

Förhoppningsvis så blir det taklagsfest när vi kommer hem igen. Hoppas hoppas. Kommer längta i de fyra dagarna vi är borta. Vi ses om ett par dagar igen. Sara

Lördags uppdatering

Hej alla vänner. Tycker att det är dags att uppdatera lite vad som har hänt den senaste tiden. Låt oss börja med det viktigaste, SEMESTER!!!!!!!!!!!!! Nu är det dags för fyra veckors ridande och bara ha det bra. Skall bli så skönt att slippa helvetet eller förlåt Ry Trans i fyra veckor.

Idag var vi på Månsgårds Ridsport i Rydebäck för att hämta min gråa JW jacka som kommit. Det tog bara en två tre månader för den att dyka upp så. Tja vinterjacka i juli är kanske lite väl mastigt. Men men nu har jag den när det är dags för regn. Hrm.. Sedan var jag på jakt efter ett par nya ridbyxor och gissa vad jag hittade ett par Pikeur. Jag som inte haft Pikeur på flera år. Dessutom var de i jeanstyg. Supersköna och snygga. Jag är helnöjd. (Att de sen var till halva priset gjorde inte saken sämre)

Mina fynd på Tradera börjar bli allt fler. Budade hem en TEW sadelgjord med magplatta i strl 135 för under 300 kr. Fynd, bra köp. Hoppas bara att den inte är för skabbig när den kommer. Min martingal från Bruno Delgrange var väldigt fin och inte alls skabbig. Det gick snabbt att få den oxå. Kul att göra små fynd i bland.

Här på gården är det full rulle och vi håller på att slutföra takarbetet och så har grabbarna rensat den gamla hydroforen eftersom vattnet blev brunt när vi kranade. Först trodde dom att det berodde på att vi lyckats få igång vårat vattenfilter på nytt igen. Men hmm det var hydroforen som var fylld med skit bokstavligt talat. Det skitvattnet har vi hällt i oss. Det är nästan läge att gå och spy lite. För övrigt så fungerar tvättmaskinen som Anders hjälpte oss att installera hur fint som helst. Vi har tvättat som idioter i snart en vecka. Mamma har nog tvättat nonstop sedan den gick att använda. Tänk vilken lyx att kunna tvätta igen. Eller ja lyx och lyx dom flesta skulle nog kalla det standard. 
Nej nu skall jag ut och mocka i väntan på att den snälla farbror från Poda staket skall ringa och komma och ge mej ett förslag på staketen i hagarna så att de blir okey igen. Ha en bra dag. Sara

Hej i värmen

Hej i värmen! Hur är det med er idag?
Vet att det inte blivit så mycket bloggande nu på senare tid och jag skall skärpa mej jag lovar. Men vi har jobbat helt sjukt mycket nu ett tag. Dom snackar om lågkonjuktur men jag vet inte jag. Jag tycker inte jag märker så mycket av det mer än att fyra personer får göra åtta personers jobb. Skoj skoj eller inte.

Idag har vi varit och vacinerat Blixten så nu klarar han sig ett helt år till. Det hela slutade med att vi fick åka till djursjukhuset för att vaccinera honom tack vare att jag glömt bort att det var dags. Får skylla på jobbet igen. De andra hästarna mår bra. Leffe önskar sig ett flugtäcke eftersom han har väldiga problem med flugorna här i värmen. Han döööör nästan. Konstigt han som är den snällaste och lugnaste hästen får panik när en fluga sitter på honom vilket resulterar i en dyngsur häst som är skittrött varje kväll. Inte kul för honom. Skall se vad jag kan hitta på mitt nya favoritshopping place. TRADERA!!!

Har ni provat Tradera? Om inte prova sjukt vanebildande och man blir lätt dum i huvudet av att köpa där. Allt finns där, eller ja nästan iaf. Jag har köpt två par solbrillor som har kommit än så länge men jag väntar på två väskor och en martingal oxå. Det är riktigt skoj när man får grejjerna.

Nej nu skall jag ut i värmen. Skall se om jag hinner lägga in lite flera bilder på allt som hänt här.
Ha en bra dag. Sara

RSS 2.0