Ridstrumpor

Jag har läst i många bloggar om de här strumporna från Kingsland och att de inte skulle vara bra. Jag vet inte riktigt om jag håller med. Själv använder jag de strumporna nästan jämt. Jag tycker dom är superbra. Har provat andra liknande märken men Kingslad är nummer ett.
Tack och lov fick jag tre par nya av Fredriks mamma när jag fyllde år. Så jag sitter här i mina rosa strumpor. ;) Mysigt.

Har en sånn jäkla huvudvärk idag. Kanske är för att vi satt uppe till ett och såg på Män som hatar kvinnor. Den var riktigt riktigt bra. Har läst tvåan Flickan som lekte med elden och väntar med spänning på den filmen. Skall se om jag kan köpa bok tre Luftslottet som sprängdes i eftermiddag. Jag är sjukt nyfiken på fortsättningen.

Nej nu skall vi åka till Bauhaus och byggmax kul värre. ;) Ha de bra vi hörs kanske senare. Sara

Dagen efter..

Jaha då är man 28 år gammal. Jag fyllde ju år igår och firade det på värsta tänkbara vis. På jobbet. *suck*
Men på kvällen firade vi med lite tårta hos mamma och pappa, och jag fick lite presenter.
Av mamma, pappa och Sofia fick jag en hinderduk från hööks och två bänkar till ridbanan.  Av Andersarna fick jag en magarethe skål som jag önskat mej.  Fredrik gav mej lite grejjer som jag själv valt. haha. Så min fördelsedag var lyckad även om jag var tvungen att jobba.

Jag känner mej helt borta idag kanske inte så konstigt med tanke på att jag jobbat mellan 04.30 och 19.00 kul timmar. Eller inte.

Nej nu får ni ursäkta mej men jag skall gå och lägga mej så jag orkar upp i morgon. Ha en bra kväll alla. Sara

Hej då Sverige!

0-26d1e86efb57734a6d9862e15cee04e1.png

Kolla varifrån!

Hej då Sverige!


På väg mot Fredrikshamn.

0-6e82ead9c8a9483372af32ff9121e270.png

Kolla varifrån!

På väg mot Fredrikshamn.


Det stora avslöjjandet...

Okey okey det är ett par som undrat vad jag bär på för hemlighet. Nej jag skall inte ha barn och jag har inte bytt jobb. ;) Men jag skall börja läsa igen på distans och halvfart. Får reda på fredag om jag har kommit in och om jag kommer in så börjar jag läsa Historia A 30 p vid Umeå Universitet den 31 augusti. De ni. ;)

Just nu sitter jag och väntar på att familjen som är intresserad av Exotica skall komma. Jag är jätte nervös. Men jag är alltid väldans nervös när det gäller sånt här. *S* Berättar mer senare.

Ha en riktigt bra kväll. Sara


Yoda da katt

Hemlis..

Idag har jag en hemlis. Ni får veta om ett par dagar. Hihi. När jag får reda på hur det går skall jag skvallra. ;)

Fredrik spelade precis ett riktigt roligt spel som han tyvärr losade i. Tro inte han har tålamod nog att spela klart.
 
Hittade denna roliga film om Wii på You tube. Tror faktiskt att jag föredrar Mario kart.Nej nu är det dags för mej att sova ha en bra natt. Sara

Regelstommen börjar ta form. Nu är

7ed7e3a3297473ded4c9d580042211bc.png

Kolla varifrån!

Regelstommen börjar ta form. Nu är det bara resten kvar. ;)


Jag vill ha..

... en mini Pc. En rosa. Har ni sett dom? Dom e så helt underbara. Men jag antar att det förblir en dröm. Suck. Eller varför inte en sånn här Vivianne Tam. Jag tror heltklart att designen är viktigare än innehållet. Haha iaf när jag köper dator. Men det är typiskt mej.

4997 kostar den röda Hp Datorn och 3995 kostar den blå och den rosa.  Vill ha. Men jag tror att min damla dator får duga ett tag till.


Förresten har ni sett att jag har lyckats att mobilblogga. JIPPIIEEEE!!! Lita på att jag kommer att uppdatera oftare nu.
Ha en bra dag. Sara


Leffe

0-62ee69f470c16c22d594525412982888.png

Kolla varifrån!

Leffe


Lördag

Idag är det regn, regn och regn. Och jag som skulle rida. Gubbarn sätter upp glespanel i taket i vårt nya kök. Tur att vårat Vasstak är på så att vi kan stå torrskodda i huset nu.
 


Vi har redan två intresserade familjer på Häxan som skall komma och titta nu i veckan. Hoppas hoppas hoppas att hon får en egen familj som älskar henne.


Är det någon här som lyckats mobilblogga?? Jag är lite sugen på det men jag vet inte riktigt hur det fungerar.Och teknisk det har denna damen ALDRIG varit. Suck..

Jaja ha det bra i regnet. Sara

Semester semester

Alltid trevligt med folk som inte har koll på saker och ting. Speciellt när dom sitter i en sits som chef. Min fantasktiske underbare chef (läs: Ironi!!) ringde mej idag och påstod att jag var inne på min fjärde vecka med semester. Tydligen hade det blivit fel i deras dator. SUCK!!! Ring inte och stör när jag har semester okey. Måste hitta ett nytt jobb.

Lite trevligare saker att prata om är att jag nu hoppat Blixten på våran ridbana ingen rodeo och han skötte sig fint. Det är en tävling i Eslöv om 3 veckor. Anmälningstiden går ut den 23 funderar på om jag skall anmäla mej och åka dit. Det får bli på lördagen för jag jobbar på söndagen. Bara en liten lokal 110 med Leffe och Gurra, Kanske Blixten kan få åka med och hoppa två stycken 1 meters klasser. Skulle vara riktigt roligt men vi får se.

Nu har Sofia (min syster) och jag bestämt oss. Vi skall sälja Häxan eller Exotica som hon heter. Tråkigt men Sofia skall börja läsa till hösten eller ja redan på måndag och jag har mina fyra att hålla på med. Så vi har inte tid med henne och hon förtjänar någon som har den tiden.

 Häxan och Annie (vår granne).

Såg ni dokumentären på TV8 igår om knarket i Colombia. Jag och Fredrik satt som fågelholkar och kollade. Jag fattar inte att Alex James vågade åka dit jag hade varit fullständigt lamslagen och livrädd HELA TIDEN. Otäckt och overkligt och nej, jag känner fortfarande inte någon brinnande längtan efter att prova knark.

Nej nu är det väl dags att sätta fart och kämpa med de där jävla betonggrejjerna i min spolspilta. Ha en bra dag. Sara

Ni är härmed vräkta

Vi har under en period haft lite problem med jordgetingar som glatt flyttat in i våran gödselstack och dom sprider nu skräck i alla som besöker den delen av våran gård. I förra veckan tog jag ett beslut och ringde Anticimex för att vräka dom små odjuren. Tror ni det hjälpte? Tror ni dom försvann HA säger jag (eller ja dom). Jag misstänker att de har omgrupperat sig och är nu ilsknare än vanligt. Efter att ha suttit i kö i 20 minuter hos Anticimex så får man reda på att de kommer att höra av sig inom en vecka. Så jag vet inte, någon som har en rymddräkt att låna ut så länge?
Idag har vi en slödag. Har bara en häst att rida idag sen skall vi pilla lite med spolboxen så det blir lite mer klart. Får se vad som händer sen. Kanske avslutas kvällen med lite Nintendo Wii och vårt nya favoritspel Mario Cart.Ha en bra dag i det kvalmiga vädret.
Sara

Värmebölja

Det är perfekt väder för semester och vi har två veckor kvar. Jiiippppppiiiiiiieeeee! (Om man får vara barnslig.)
Jag har inte hunnit blogga så mycket nu på sista tiden för jag har haft så sjukt mycket att göra.  Den som trodde att semester betyder att man slappar och tar det lungt tror helt fel. Igår slet jag som ett djur med att få hinderparken klar så nu är banan byggd och inhoppad. Jag vet att det är många andra ryttare som har en stor fin ridbana med en massa hinder som tycker att jag är skittöntig som är superstolt och nöjd över min ridbana. Men om sanningen skall fram så har jag aldrig haft något som ens liknats vid en ridbana tidigare.

Fick provhoppa Gurra igår eftersom Leffe och Blixten skall skos på tisdag och båda två har tappskor. Gurra skötte sig exemplariskt. Alltid roligt när det går bra speciellt eftersom han inte hoppats sedan i höstas.

Nej nu är det väl dags att mocka i värmen antar jag. Ni får ha en bra dag så återkommer jag när jag får en stund över nästa gång.
Sara

RSS 2.0