Grus

Klockan sju i morse kom första lasset med våran ridbanegrus. Nu väntar bara resten. Får se om han hinner alla vändorna idag. Är lite tveksam till det.

Skall besiktiga transporten idag. Och JA jag har kollat det är verkligen idag jag lovar. ;)
Bilder kommer senare.

Ciao...

Fantastiska U

När man är ledig en hel dag har man rätt att blogga två gånger på en hel dag.

Måste ge våran köksdesigner (eller vad man kallar det fantastisk är hon iaf) U på Smedstorps kök en stor eloge. Hon har många andra kök att bry sej om och andra kunder ändå får hon en att känna sig värdefull och betydelsefull. Vi ligger ju i beställningsfasen av de kök som skall in i vårat hus i november någongång. Jag mailade idag om två ändringar som vi funderat på dels om det var möjligt med en vinhylla i köket och sedan att vi ville korta köket med 10 cm per vägg. (har inte isolerat än så det är svårt med de exakta måtten) Iaf så ficm jag svar efter 10 minuter  att hon skulle titta på det och knappt en timme senare kom det ny offert, nya ritningar och nya perspektivbilder.  Helt suveränt. :)

Nu är det hög tid att börja fundera på badrum och golv. Det är nästan 150 kvm golv som skall ha klinker.
Hmm vad skall man välja.?!


Nej nu skall jag ut och mocka två hästar är redan ridna och nu väntar jag på att mamma skall komma hem så vi kan åka och hämta torv och foder ( krafft) från lantmännen i Ängelholm (jag vet det heter granngården).
Ha en bra kväll vi kanske ses igen..;)
Sara

Torsdag och ledig

Idag är det torsdag och jag är ledig. Skönt har varit rätt mycket jobbande nu ett tag. Tyvär är jag schemalagd i morgon men sånt är livet.

På husfronten jobbas det på. På tisdag kommer det 210 ton grus till ridbanan och vi har fått prisförslag nummer två av Åraslöv kök. Såg ut att vara ett väldigt vackert kök och hade säkert varit väldigt trevligt men prislappen var tyvärr för hög. Drygt det dubbla mot Smedstorps kök. Så det blir ett Smedstorps kök när vi gjort de sista redigeringarna.

Nej nu är det väl dags att bege sig till landet. Finns mycket att göra.
Ha en bra dag. Sara

Student i Viaköp

Igår var det så dags min kära lillasyster tog studenten. Det får en att tänka lite på hur länge sedan man själv tog studenten. Det var nio år sedan vi sprang ut på Kullagymnasiet som den första årskullen någonsin där. Mycket har hänt men mycket var sej oxå likt. Vill ni se bilder från dagen föreslår jag en titt i HDs nätupplaga eller på Kullagymnasiets Hemsida. Våra egna bilder kommer senare när vi fått igång kameran igen efter allt jävla regnande.


Här hemma på gården fortsätter arbetet med huset och kampen med att få det bobart innan jul. Nog dags att fortsätta med det nu och inte sitta här och häcka. Glöm inte Grand designs på Discovery kl 17.40 ikväll. 

Ha en bra dag, Sara.

Jävla klantarsle...

Sitter här vid datorn och väntar på att åkeriet skall ringa om grusen som jag beställt till min ridbana och till huset. Hmm men det verkar som jag väntat färgäves.
Vaknade tidigt i morse och var relativt pigg tänkte jippie ledig en hel dag nu jäklar skall det hända grejjer. "Det enda jag har inplanerat är ju min besiktningstid på transporten vid 15.00 på Berga". (vilken tur att jag fick den tiden när jag bokade igår.)
Hmm åker till landet och rider alla hästarna som går bra, Leffe var jättepigg och de andra två ungefär som vanligt. Ringde om grus och så. Så åkte jag till bilprovningen går in knappar in mitt regnummer och det står Det finns ingen tid bokad idag. VAAAAA!!!??? Men jag har ju beställt. Går ut och kollar jo mitt regnummer stämmer, in och provar igen samma resultat. Det slutar med att jag går in och får tag på en kille som håller på med en bil (ibland är det tur att man inte skäms för så mkt.) och frågar vad som kan vara felet. Han knappar fram i sin dator och säger, alltså det är den 6 juni idag och du är bokad den 23 men tiden stämde ju iaf.
Jahapp tack och hej, bara att åka hem igen. Jävla pucko.. Klantarsle..

Har ni tänkt på gammal musik som man inte lägre lyssnar på som faktiskt är riktigt bra?!

Pontus och Amerikanerna Är det någon som minns dom? Helt underbar låt.
' Staffan Hellstrand 
* Jumper Kommer ni ihåg fodralet tid CDn. Dom hade polouniform på sig med hästar. Var ärligt talat bara därför jag inhandlade den skivan som min 3 skiva i min då rätt blygsamma samling.
* Jakob Hellman Med Vara vänner och hon har ett sätt.  Det är helt klart att svensk musik var bättre förr.
Nä nu är det dags att göra klart i stallet för idag.
Ha en bra kväll.. Sara

Sveriges egen dag

Hur firar ni Sveriges egen dag? Vi firade den genom att vara på landet och hålla på med huset. Finns fortfarande massor att göra.
Min rygg är helt okey nu så jag red alla tre hästarna idag. I torsdags var hovslagaren ute och skodde så nu har dom nya racerdojjor så det är bara att träna på. Känns som det snart är dags att prova att hoppa nått litet kanske nån liten lokal 110 bara för att prova. Skulle kanske behöva hoppa lite riktigt ett par gånger först men det är inte så lätt när ridbanan inte är helt klar. Nåväl vi får se. Vi kämpar vidare med allt.

Glöm inte att rösta i morgon till EU-valet i morgon. Viktigt att ta ställning, även om informationen om detta valet har varit lite kass om jag skall vara helt ärlig. 
Nej nu får jag sluta och gå och lägga mej så jag orkar upp till jobbet imorgon.
Ha det så bra och godnatt.. /Sara

RSS 2.0