Jag befinner mej i ett hav av tomp

0-1cf3aff4e9b26f57bdebb9f4fb34e618.png

Kolla varifrån!

Jag befinner mej i ett hav av tompall. Tar inte duktigt med tid att lasta heller. Blir väl inte nån lunch idag heller. Deprimerande.


lite bilder i brist på annat

Hej hej alla mina vänner! I morse kl 9.00 lokal svensk tid landade vi på Landvetters flygplats. Det kändes inte okey.
Eftersom jag inte har sovit sedan igår morse (det var rätt onödigt att gå och lägga oss eftersom flygbussen kom 01.35) så tänker jag bara lägg upp lite bilder som jag inte tror ni sett innan så får vi hoppas att jag sover riktigt gott i natt och kommer i håg att ta ut trädgårdsmöblerna och ställa fram klockan.

Hatchetsups tempel i Luxor.Beduiner som tigger mat vid en rastplats.Sfinxen


F och jag framför pyramiderna


Sfinxen vaktar sin pyramid Chefrens pyramid om ni undrar. Man undrar vad han tänker på...Paradise beach på Giftun Island.


Snorkling med ryska turister.


Hurgahdas två snyggaste killar. Våran bartender på Peanuts (som vi rekomenderar) och F.


Hallå rapport från värmen!

Tjenare alla! Här kommer våran rapport från  Egypten. Just nu sitter vi på ett Internet cafe som heter Cacao och dricker en cola F har precis avslutat sin Heineken. Underbart. Idag är det lite svalare än tidigare runt 28 grader har vi idag. Solen bränner effektivt trots att det är molningt och att det blåser lite.

Både jag och F har brännt oss och känner oss lite vimmelkantiga. Man är inte riktigt van vid värmen och iaf jag har problem att dricka tillräkligt. Allt har gått bra och vi bor på ett helt okey hotell som heter Triton Empire Beach Resort. Vi har strandutsikt från våran balkong och poolen nästan rakt utanför dörren. Underbart. Maten är helt okey även om jag misstänker att jag åkte på en släng av den så fruktade Turistsjukan. Ni vet magont, diarré och så vidare. Men men dt är inget som stoppar mej. Skall snart gå och se om jag kan köpa lite magmedicin i apotektet som ligger här brevid Cacao.Landvetter vid våran gate.


Hejdå Europa!Vi har landat!! Tack och lov!


Utsikten från hotellrummet när vi kom fram.
Inne på hotell området. palmer så långt ögat når. Härligt!

Nej nu skall vi gå vidare så ni får ha det så bra hemma i kalla Sverige så hörs vi senare i veckan skulle jag tro. På Onsdag skall vi till Luxor så jag hoppas att jag kan ta lite fina bilder då och lägga ut.  (internetet här va sjukt långsamt)

Kram alla!!


På väg

Då var vi på väg. Har precis köpt mej en 30 minuters internet tid på flygplatsen. Man måste vara lite connectad när man är iväg. Jag inser direkt följande att min stora bärbara dator med 17 tums skärm väcker en viss uppmärksamhet. Kanske borde man ha en mindre nästa gång. En mindre bloggdator kanske vore att föredra. Men men någon som vill sponsra?

 Vi är nu incheckade och har redan tröskat oss igenom Taxfree området. Vårat plan landar inte förrän 8.45 så vi får inte gå på förrän 9.15. Lite tid att fördriva med andra ord. Tror att den stora skälvan har inträtt och både F och jag är milt sagt lite nervösa.


Nu börjar planet till Lanzarote taxa ut. Lycka till ha en bra semester! För det skall vi ha iaf. Spännande med sånt här. Tyvärr har jag lagt kabeln till kameran i resväskan SMART lär inte bli så himla lätt att komma åt den nu. Så ni får helt enkelt vänta med bilder tills jag kommer fram och har blivit uppkopplad igen.


Ha det bra nu skall jag shoppa lite Lypsyl och lite handsprit. F har redan smuttat på Gammeldansken. Killar *suck*
Dags att shoppa snordyrt och tro a

0-5dd7458e3190e336f23400e859137790.png

Kolla varifrån!

Dags att shoppa snordyrt och tro att man gjort ett fynd.


Då var det dags att checka in.

-c26462107a7eb14804bae00c2946e86.png

Kolla varifrån!

Då var det dags att checka in.


Nu är det snart dags...

Just nu sitter eller ligger jag på golvet hos A och A i deras nyköpta hus i Västra Bodarna, Allingsås. Imorgon flyger vi till Egypten och eftersom vi flyger från Landvetter passade det bra att åka och hälsa på A och A.

Jag kommer inte kunna uppdatera så mycket när vi är borta men jag skall göra mitt bästa.

Ha det bra alla.


Fick titta två gånger innan jag så

0-79b3eb34f564a193f01a653582c42d90.png

Kolla varifrån!

Fick titta två gånger innan jag såg vad jag såg. Och nej inga människor kom till skada. Det är bara en naken kasserad skyltdocka.


Kobilen och jag är på volvo i malm

0-436cf58ec59b38362795e5aee74fa0ee.png

Kolla varifrån!

Kobilen och jag är på volvo i malmö. Tydligen fel så den kompressorn dom bytte i natt. Underbart. Känner mej inte alls stressad.


Vårtecken

Har ni sett några vårtecken där ni bor?

Jag har hittat följande vårtecken på landet.Ser ni snödropparna???


 

Knoppar på träden.

Så visa nu era vårbilder i bloggarna...

Lite mera bilder

Idag får ni hålla tillgodo med en massa bilder som jag tagit den sista tiden eftersom jag är alldelles för trött för att orka blogga lite mer seriöst.F och jag fikade på Famillia i Hyllinge.Ny kameraväska. Givetvis ROSA!!!!


Leffe är alltid väldigt misstänksam mot kameror.Lagunitas oxå känd som Gurra.


Lille Blixten eller Emil som han lär ha kallats.

Bildbomb

Tog lite bilder igår på landet med min nya klamera som jag tänkte visa.

sofia övningskör

Min syster Sofia övningskör med min bil. Se glädjen i hennes ansikte när hon känner kraften av V8an.
Min kära bil. Lite skitig men ändå.


Kenzo min söta hund. 


Husets härskare Svennis i egen hög person. Lycklig är den som får dela huset med denne man.Amie husets stora jägare.Gårdagens inköp. Jag måste verkligen skärpa mej. Verkligen. Men de va så snyggt. *suck*

Bio Light

Känner ni till Biolight? 

Saxat från Biolights hemsida:
Biolight, ett komplement till andra behandlingsmetoder 

Syftet med att behandla med Biolight är inte att ersätta andra framgångsrika behandlingsmetoder. Bäst resultat får man genom att använda Biolight som ett komplement till andra metoder. Den elektromagnetiska strålningen är vid de aktuella våglängderna (färgerna) helt ofarlig och stör inga andra läkningsprocesser men ger ofta ett välbehövligt extra tillskott av energi (=snabbare läkning).

Erfarenheter visar att det finns skador som läker effektivt med enbart Biolightbehandling men det är svårt att på förhand urskilja dessa indikationsområden utan att tillfråga veterinär och utan tillräcklig erfarenhet av att utföra behandlingar med Biolight.


Svenska användar är bland annat Royne Zetterman.

Själv är jag väldigt nyfiken på allt sånt här "nytt". Det lilla jag sett och hört om Bioloight verkar vara positivt. Har själv en häst som lätt blir "trött" i kroppen som den kanske skulle fundera på. Skall se om jag kan boka in en av kurserna.
Vad tycker ni?? Har ni några åsikter?


Dagens låt

Skulle vilja rekomendera låten Cocaine med Eric Clapton om ni inte hört den tidigare. Jag ääälskar Eric alla hans låtar eller ja de flesta iaf är helt fantastiska. Denna är nog inte den bästa men den har satt sej.

Cocaine
If you wanna hang out
You've gotta take her out
Cocaine
If you wanna get down
Get down on the ground
Cocaine

She's alright,
She's alright,
She's alright,
COCAINE

If you got that lose
You wanna kick them blues
Cocaine
When your day is done
And you wanna ride on
Cocaine

She's alright,
She's alright,
She's alright,
COCAINE

If your day is gone
And you wanna ride on
Cocaine
Don't forget this fact
You can't get it back
Cocaine

She's alright,
She's alright,
She's alright,
COCAINE

She's alright,
She's alright,
She's alright,
COCAINE


Vår nya bekantskap

Jag och F har blivit med Nikon. Ja kamera alltså. Vad trodde ni??

Igår var jag på OnOff och köpte en ny smidig snygg och enkel liten digitalkamera för att kunna fotografera på våran Egyptenresa och för att kunna fotografera alla våra små djur. 

Nikon Coolpix s220(tagen med mobilkameran) Vår gamla kamera, Nikon, Mobilen.


Min kamera är i färgen Magenta (rosa)


Nikon från alla håll.


Läs här om ni vill veta mer om kameran.

Då var man på väg söderut efter en

0-79e0f23828e26b74a3448d0a3db82e6f.png

Kolla varifrån!

Då var man på väg söderut efter en kort visit på ÖoB ute i flygstaden utanför Halmstad. P3 populär dunkar i radion och polen skiner.


Snart dags för lite jobb

Snart dags för mej att åka och jobba. INTE spännande alls. Skall jag gnälla lite så har jag ont i ryggen. Snyfft.

Här i Skånes allra vackraste nejder dvs Mörarp har det frusit i natt så det blir till att skrapa rutan. Ikväll skall jag presentera vårat nyaste tillskott i familjen.
I går fick jag ge mej ut och panikshoppa för att inte kvala in som Sveriges sämsta flickvän. Min sambo fyllde nämligen 29 år. Det var då jag hittade vårat nyaste tillskott. Men som sagt mer om det ikväll. Ha en bra dag alla.


Mörarp från ovan. Har jag sagt att jag längtar tills vi flyttar härifrån?????

Snabbinlägg

Får bli ett snabbinlägg nu innan jag och klägger mej. Har inte kunnat blogga så mycket sedan i tordags eftersom jag har åkt på ryggvärken från helvetet. Har inte kunnat vare sej sitta eller stå. Värdelöst var ordet.

Igår hade det värsta dock lagt sej så jag och min syster S var i Göteborg för att gå på mässan. Vi hade hur kul som helst och handlade en hel massa grejjer. Tyvärr hade jag inte lyckats få med mej någon kamera.

Min syster handlade ett träns och tyglar på Lyckås och en förbygel på Charlies samt det viktigaste Kingsland strumpor. För min del blev det en hel del småplock. Blev bland annat skyltar från Vetlanda gjuteri och ett Veredus schabrak (som jag givetvis skall fota på fredag).


Får bli ett längre och roligare inlägg i morgon när jag är lite piggare ryggen värker och jag kan snart inte sitta ner längre. Ha en bra kväll.


RSS 2.0