All hallows eve

Hallå hallå har ni blivit skrämda idag? Det var ett gäng ungar som var runt i området och trick och treatade innan. Vi kom hem precis när dom gick. Tur va väl det för vi hade inte direkt något godis hemma.
Till skillnad från många andra så tycker jag att Halloweenfirandet är rätt trevligt. Även om det är en annorlunda högtid. Det är inget fel att göra en Jack-o'-lantern (dvs en ljuslykta av pumpa eller majrova). Varför måste det ena utesluta det andra?? Varför måste allhelgona vara en tyst och tråkig högtid?
Varför kan man inte få spöka ut sej och ha lite kul?

 Det är inget fel i att tända ett ljus eller lägga en krans på graven hos någon man hållit kär. Men jag undrar om den döda verkligen vill att man skall lägga en hel dag om året då allt bara stannar upp. Tror ni inte att den döda vill att man lever sitt liv? Jag ser inte faran i att bland det bästa från två högtider. Som jag sa det ena behöver väl inte utesluta det andra.. eller???
Bild lånad från Leeloveshottrend
Förmiddags funderingar

Ibland funderar man på hur olika vi människor uppfattar saker och ting. Hur olika vi ser på saker och hur olika vi egentligen är. Har hört lite delade saker om Meredith clinicen nu när jag pratat med lite vänner som var där. Vissa är väldigt analyserande och verkar ha lyssnat på henne och insupit kunskap andra verkar mer ha varit där för att titta på "the rockstar Meredith" istället för att titta på "tränaren Meredith". 

Snart skall jag ut till landet och rida. Fredrik som är ledig idag han med är och fiskar med sin pappa. Får hoppas på god fångst idag. Bara jag slipper rensa. *urk* I eftermiddag har jag ett besök bokat med min tandläkare. Ojippie jag hatar tandläkare.

Ha en trevlig eftermiddag så hörs vi senare, Sara.Ny mobil

Min mobil har varit lite kokko sista tiden, bland annat hade lite skruvar lossnat. Trist men sant. Så idag när vi var på Familia för att handla mat fick jag ett infall, en ny mobil det hade varit nått. Så jag gick för att titta  hrm titta ja, iaf så gick vi till The phone House för att titta på mobiler. En av försäljarna kom fram och började prata och jag sa att jag gärna ville ha en ny mobil och vi började titta på några olika. Egentligen ville jag ha en vikbar telefon eftersom jag inte gillar att ha skärmen utåt så att säga.
Men det hela slutade med att det blev en Sony Ericsson W995. Än så länge är jag nöjd. Den har 8.1 megapixel kamera så jag hoppas på lite bättre bilder till min kära blogg nu.
Min mobil är svart, tittade på den gråa men jag gillade inte riktigt den för den kändes lite plastig.

Vad har ni som läser min blogg för mobil?

Bara resten kvar...

Så då har jag bara resten kvar, torven är hämtad, två av hästarna är ridna, två är skodda och alla är utsläppta. Då har vi bara det fantastiska jobbet att tömma kärran kvar. Jippie!?! 36 balar skall ut ur kärran och staplas i logen. Blää! Sen skall det mockas och bäras in alla balar som skall användas idag. Anledningen till att det är lite kris på taket är för att jag skall hämta hö hos min kära höbonde i kväll. Så jag måste ha släpet tomt, typ NU!

Tror jag kör en dagens lista innan jag går ut och speedar på det sista.

DAGENS VILL HA: Ett roligt och stimulerande jobb där alla får trivas oavsett om man är "fruntimmer eller man".
DAGENS KLÄDSEL: Pikeaur ridbyxor, kingsland strumpor, ljusgrå huvtröjja, (tidigare dyonchaps och blundstonekänger) gummistövlar från Tretorn.
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: Blixten och Latino är skodda.
DAGENS LÅT:


DAGENS PLANER: Rida, mocka, hämta hö/ torv slappa i soffan framför tvn med Fredrik som har fridag i morgon.
DAGENS SAKNAD: Ett roligt och stimulerande jobb.
DAGENS DUMMASTE: Dagarna är för korta, blä för vintertid.
DAGENS SJUKA: Mc Donalds maten smakade skit. Inte alls gott längre.
DAGENS DROG: Leksands knäckebröd med linfrö. *mums*
DAGENS KRAM: Latino
DAGENS PUSS: Leffe
DAGENS KÖP: Hö, torv, lite mat.
DAGENS GODIS: Får se skall nog inte äta nått idag.
DAGENS HUMÖR: Strålande
DAGENS ORD: Hepp

Ha en riktigt bra eftermiddag så hörs vi ikväll. Kramar Sara..

Ibland är det inte kul att köra je

0-15ca4ee09fb81ae03961d800c1c3bd57.png

Kolla varifrån!

Ibland är det inte kul att köra jeep.


Seriöst så var det inte så gott id

5e272edc084dcceec12e8a7abdd5197b.png

Kolla varifrån!

Seriöst så var det inte så gott idag. Hepp.


Fy fan jag hatar lera. Känns så tr

7efa1ef7a3f09d034602da9ea73ecb01.png

Kolla varifrån!

Fy fan jag hatar lera. Känns så tråkigt varje gång. Allt blir förstört.


Snabbis innan jag skall iväg..

Idag har jag jättemycket att göra. Skall till hovslagaren med Latino (Fias häst) och min käre Blixten. Denna gången valde vi att åka till min hovis Torgny annars brukar han komma.
Efter hovslagaren skall jag hem och rida alla hästarna, mocka och sedan fixa hö och torv. Hämta torv är alltid en höjdare... not... brukar hämta en till två pallar åt gången. Det värsta är bara det att man skall släpa ut alla säckarna ur transporten och stapla dom i ladan. Blä..

Vi får höras senare i eftermiddag, för nu skall jag och min nya Kingslands mössa åka och ta hand om hästarna.  Ha det bra, Sara.


Hemma från Clinicen på Flyinge.

Då har jag varit på Leksand clinic med Meredith Michaels-Beerbaum på Flyinge.

Meredith pratade mycket om att inte lägga för stor fokus på hur hästen håller sitt huvud när man rider fram. Det är enligt henne viktigare att hästen rör sej framåt rakt och att den är framför skänkeln hela tiden. De fyra absolut viktigaste sakerna man skall tänka på när man rider, om man bara kan det och det fungerar kan man rida vilken Grand Prix bana som helst enligt Meredith, är att gasen, bromsen och höger och vänster fungerar. Många ryttare gör det alldelles för svårt för sej när det egentligen är ganska simpelt.  

I hoppningen var hon noga med att man inte fick jaga hästen, men den fick heller inte gå och sova. Att rejsa hästen runt banan var inget hon tror på. I anridningen mot hindert skall hästen galoppera i en bra galopp men den skall inte öka mot hindert. Rytttaren skall vänta på hindert och använda hindert som ett hjälpmedel för att få hästen att hoppa på ett bätre sätt. Hon pratade mycket och ofta om "soft hands" och sa att när en ryttare måste rycka, eller ta hårda tygeltag förlorar ryttaren hästens mun. Man skall få hästen att jobba med en inte emot en.

Ett par av ryttarna hade starka bett på sina hästar och Meredith sa att hon inte var emot starka bett utan det var bättre med ett lite skarpare bett så att man inte behöver använda så stora hjälper. Men man måste använda bett som man själv och hästen trivs med. Själv gillade hon gummipelham och hackmore.


Mina egna tankar om det hon sa är att det egentligen inte är så mycket nytt under solen. Man måste få sina hästar lydiga och få dem att jobba med en inte emot en. Det har jag trott länge. Det är rätt självklara saker som tyvärr glöms bort ganska så ofta. meredith var väldigt förtjust i trav eftersom det gick långsammare än galopp och var lättare att reglera och påverka hästen i den gångarten. Själv är jag mer förtjust i galopp men jag kanske måste lära mej att omvärdera det och få mina hästar mer genomarbetade i traven. Jan Schönneman sa till mej en gång att ja som alla andra hopphästar var mina hästar mest och bäst arbetade i galopp. Men han sa att å andra sidan så är det väl den gångarten som är viktigast för er och suckade en aning.

Mycket trevlig clinic och jag får ge Leksands bröd högsta betyg för detta. Knäckebrödet och leverpastejen som vi fick smakade gott. Tror det får bli lite mer knäckebröd för min del nu. Dags att satsa lite hårdare.

Ha en bra kväll, Sara.

Detta är anledningen till att jag hatar att ta foton på hoppande hästar. Det är ungerfär som att ta kort på min katt Svennis, djuret flyttar på sej lagom till kameran tryckt av.
Då var det gjort...


Nu har jag provat det nya chockladet Marabou sensation Yoghurt Raspberry.

Och betyget blir..... Helt okey. Smakade chocklad, och hallon men det var inte för surt. Helt okey. Kanske inte blir det chocklad som jag släpar med mej hem oftast men ändå. Kan nog bli ett chocklad till. Grattis marabou.;)


I morgon är det dags...Horse Clinic med Meredith Michaels-Beerbaum
Clinicen är FULLSATT!!!!
Program:
12.30 Dörrarna till Stora ridhuset öppnas. Kom ihåg biljetten!
14.00 Henrik Johnsson presenterar Meredith och clinicen startar med yngre mindre rutinerade hästar
15.15 Paus med knäckemackor och kaffe
15.55 Meredith fortsätter clinicen med mer rutinerade hästar
17.00 Clinicen avslutas

Autografskrivning med teamet och Meredith samt att Flyinge visar upp sin anläggning med öppna stallar fram till 18.00.


Jag vet jag borde inte men jag har

2985bc4a9215e267fe706e4039285e53.png

Kolla varifrån!

Jag vet jag borde inte men jag har inte fått middag för restaurangen är stängd.


Dags för vintertid.

Har ni ställt in trädgårdsmöblerna och ställt tillbaka klockan?

Nu skall vi snart åka till jobbet. JÄTTEskoj eller inte?! Hade hellre varit ledig men men så är det. Efter jobbet så skall vi ut till landet får se om Fredrik och pappa hinner sätta upp min stalldörr så att det är tätt i stallet. Det blåser ju rakt igenom annars. Får se vad klockan hinner bli innan vi slutar. Kanske hinner jag till och med rida. Hade varit roligt om jag hade hunnit det nu eftersom jag är anmäld till lite fler tävlingar.

Anmälde mej igår till Trelleborgs lokala. 110 med Leffe och Gurra och sen skulle jag ha med mej Blixten med men jag velade mellan 80,90 och 90,1 meter men det blev 90 så håller jag det öppet med 1 meters klassen. Vi får se. Blixten är mitt projekt mitt långtidsprojekt. Gurra som tidigare var mitt projekt är ju min stabila stjärna just nu så det är skoj att ha ett nytt projekt. :)


Nej nu är det frukost (hade som VANLIGT inte något bröd), jobb, sen stallet. Ha en bra dag. SaraMitt projekt i vinterskrud (skall lätt klippa honom i morgon innan Vi skall till Flyinge).

Kalas i Göteborg

I dag har vi varit hos min ingifta släkt. Dvs Fredriks bror och hans sambo, eftersom denne sambo fyllde år. Dagen har varit trevlig och jag har inga stora skandaler att rapportera.
 Vill bara hälsa Anders och säga Grattis på födesledagen!!


Bild lånad från Cafe Mäster Hans.

Det är grått i skåne idag.

12497640af7f8851231369d3c180b00e.png

Kolla varifrån!

Det är grått i skåne idag.


Sega bloggskrälle, godnatt..

Äntligen går det att skriva ett inlägg. Strålande! Tar tio minuter att öppna en sida och minst tio minuter för att ladda upp det man skrivit. Okey jag vet att det jag inte skriver är det mest intressanta men detta är ändå kasst.

Skall snart gå och sova eftersom jag skall börja halv sex i morgon. Suck. Blir minst 46 timmar denna veckan. Jag vill verkligen inte.

Ha en skön kväll och sov så gott. Sängen kallar och hjärnan har tillfälligtvis checkat ut.
 Over and out, Sara.
Ingen höjdareIngen jättehöjdare om jag skall vara ärlig. Tror att jag håller mej till den vanliga chockladen om jag skall vara ärlig. Har ni provat Toffee Walnut? Vad tyckte ni??

Filmerna från Munka Ljungby

Lovade att jag skulle lägga upp filmerna som är tagna av min egen hejjarklack.;)  Tack så mycket!!

Håll till godo.
Lagunitas f97 (Landcapitol Z-San Carlos)

Lifestyle 15 f96 (Legerio-Diavolo)


Halloween pumpa

Igår var det dags att tillverka årets pumpa. Eller ja tillverka och tillverka skära ut den iaf.

Pumpan är lokalodlad från Mjöhult och kostade mej 40 kr.

Steg för steg hur jag skar ut min pumpa. Hur ser era pumpor ut?


.... Och jag som trodde det var ve

0-3c014a65e496d8142b6f47d4f344787b.png

Kolla varifrån!

.... Och jag som trodde det var veckans höjdpunkt att vakna på måndagen och veta att man har en hel arbetsvecka framför sej.


Rosor till mina läsare

Tack till alla er som kommenterar i min blogg. Det är jätteroligt att läsa vad ni tycker och vad era tankar. Fortsätt  gärna med det.
Jag läsar alla kommentarer även om jag kanske inte alltid svarar (ofta beroende på att tiden inte räcker till). Vill ni kontakta mej på något annat sätt så kan ni alltid emaila till landstylefarm@hotmail.com som är denna bloggens emailadress.

Tack återigen. Sara


Lördag äntligen

Då så. Då  har man tävlat för första gången på 1 år.  Var i Munka Ljungby som jag skrev om tidigare, för att rida en lokal 110 klass. Tydligen finns det folk som filmat händelsen får se om jag våågar lägga ut det senare.

Hur som helst är jag jättenöjd med båda mina hästar. Leffe hade ett nedslag på trean men annars hoppade han jättefint. Var typ 20 sekunder från placering men det var rätt väntat (är inte väldigt vändbar), Gurra var felfri och knappt 15 sekunder från placering. Helt okey jag är väldigt nöjd.

Jag vet att jag varit liiite kass på att uppdatera här men jag hoppas att jag är förlåten. Har haft två helvetes dagar på jobb då jag jobbat från halv fem till sju på kvällen med 30 minuter rast bägge dagarna. Det är tragiskt att andra människors inkompetens gör att man måste arbeta dubbelt så mycket för att företaget skall klara sina åtaganden.
Tragiskt var ordet.

Ha en bra eftermiddag så hörs vi senare ikväll. Sara


Min dag

Då sitter man här nyduschad och på väg mot sängen. Skall tydligen börja halv fem i morgon. Känns inte alls bra faktiskt. Greys anatomy går i bakgrunden på tvn. Inte för att det intresserar men nått måste vara på så att det inte är helt tyst.

Jag hann rida alla tre hästarna idag. Leffe (min älskling nummer ett) var lite stel efter gårdagens hoppning men inte värre än att han kunde arbeta fint på ridbanan. Gurra min egen stjärna gick lika fint som vanligt och han blir bara bättre och bättre. Känns som om man aldrig någonsin hade vilat.
Lille söte Blixten börjar bli lite mindre ormlik och därmed lite mer ridbar. Hans stora problem har ju varit att han inte hänger ihopa riktigt. Hur mycket jag än rider fram honom mot handen så tappar han det någonstanns på mitten.

Nej nu är det dags för sängen. Måste skriva lite mer och bättre inlägg i framtiden känns mest som blahaa blahaa.

Ha en bra kväll och sitt inte förlänge vid datorn. Sara


Mina tre älsklingarMina tre älsklingar (förutom Kenzo och Fredrik).

Gurra (Landcapitol Z- San Carlos) född 97
Blixten (Quite Easy-Flyinge Electro) född 00
Leffe (Legerio-Diavolo) född 96

En snabbis

Är bara inne en snabbis just nu. Skall ut och rida mina tre djursen skall vi kanske åka till Breeders i eftermiddag. Får se hur det blir. Så det är bråttom bråttom. Ha en fin förmiddag så hörs vi i kväll mina vänner. Sara

DAGENS VILL HA: Fler fridagar i veckan..
DAGENS KLÄDSEL: Blå Pikeaur ridbyxor, svart tröja och en rosa pike. Dyon chaps, blundstoneskor och en röd horseware väst.
DAGENS FRISYR: Hästsvans
DAGENS HÄNDELSE:Hoppas på breeders i eftermiddag.
DAGENS LÅT:
 

DAGENS PLANER: Rida, åka till Flyinge, städa.
DAGENS SAKNAD: Sommaren
DAGENS DUMMASTE: Jobb i morgon.
DAGENS SJUKA: Inget.
DAGENS DROG: Cola zero
DAGENS KRAM: Leffe
DAGENS PUSS: Kenzo
DAGENS KÖP: Inget än men dagen är lång.
DAGENS GODIS: Marabou sensations
DAGENS HUMÖR: Strålande.
DAGENS ORD: Strax.

Dagens fråga


De absolut sämsta strumporna

Kan bara varna för Jacsons showsocks helt värdelösa som gick sönder i tårna vid första användningen. Kasst!!!
Dyra var de oxå.,kostade 99 kr för två par på Munka Lantmän.
Nä mina vänner håll er till Kingslands strumpor.


Intervju med Meredith Michaels-Beerbaum

På tidningen ridsports hemsida kan man lyssna på en intervju med Meredith Michaels-Beerbaum.

Intressant att lyssna på om ni har tid.Heeeelg

Eftersom jag har ett arbetsschema som e helt fucked up eller förlåt vi har ju inga scheman som min chef säger, så har jag HELG nu. Verkligen skönt eftersom jag är mer död än levande känns det som.

Skall försöka hoppa lite i morgon eftersom jag i ett svagt ögonblick har anmält mej till en tävling. HJÄLP!!!
Varför?! har inte tävlat på över ett år och inte hoppat inne på evigheter. Men det är bara 110 så det är nog ingen
 fara.

 Helvetet har börjat.

4b0d7f669b47c9cc62353235b16f7255.png

Kolla varifrån!

Helvetet har börjat.


Dags för jobb

Nu skall jag och fredrik alldelles strax åka och jobba. Idag är vi bara tre stycken ordinarie så det kan sluta hur som helst. Kommer säkert inte hinna rida ikväll när jag slutat. Men vi får se kanske går det att lösa.
Ha en bra dag alla läsare så hörs vi i kväll. Sara
Söndag

Hej!
Har verkligen varit kass på att uppdatera. Men jag har varit så förbenat trött denna helgen. Lovar att återkomma för fullt i morgon.

Idag började vi jobba vid åtta och var klara strax efter fyra. Det allra värsta med att jobba söndag är att man knappt hinner sitta ner och äta.
Efter jobb åkte vi till landet och åt middag hos mamma och pappa. Efter middagen (som givetvis intogs framför tvn eftersom det var world cup från Oslo) så var det dags att mocka och ta hand om hästarna.
Min mycket  snälla sambo F mockade så att jag hann rida Gurra och Leffe.  Var riktigt härligt att få motionera dem idag trots att jag har jobbat.

Nej nu antar jag att jag skall vara skittrist och supertradig och gå och sova. Godnatt alla vänner. Sara

Dagen i bilder


Min dag i bilder. Ha det bra Sara

Olycka på E6an...

...med dödlig utgång...Lördag

Gud så skönt med lördag. Har varit dålig på att uppdatera de senaste två dagarna så jag vet. Skäms på sej. ;) Men å andra sidan tror jag att mina läsare gör annat än att bara läsa min blogg. (även om det är heeeelt otänkbart)

Just nu sitter jag med det obligatoriska glaset med cola och vilar lite. Skall snart ut och mocka.

Dags för en dagens lista tror jag.

DAGENS VILL HA: Fler fria dagar.
DAGENS KLÄDSEL: Mina jeansridbyxor från Pikeaur, en lacoste piké, rosa showsock från jacson och en svart tröjja.
DAGENS FRISYR: Hästsvans
DAGENS HÄNDELSE: Tja jag vet inte.
DAGENS LÅT: Lionel Richie- All night long
DAGENS PLANER: Mocka klart kanske se om det går att städa i stallet, tvätta, äta middag och sen är det lördagsmys.
DAGENS SAKNAD: Sommaren
DAGENS DUMMASTE: Att detta är min enda fridag. Hatar denna veckan.
DAGENS SJUKA: Ont i kinden efter tandproblemet. Är helt svullen och öm.
DAGENS DROG: Cola
DAGENS KRAM: Leffe
DAGENS PUSS: Blixten
DAGENS KÖP: Rainlegs
DAGENS GODIS: Blir nog nått smarrigt ikväll
DAGENS HUMÖR: Piggt och bra.
DAGENS ORD: Kagestan (skånskt för mage)

Nej dags att gå ut och mocka det sista så att jag blir klar nångång. Ha det bra alla läsare. Sara


Bara så ni vet. Man får inte dyka

0-23535bab14e78620811f8640b7c0f4ee.png

Kolla varifrån!

Bara så ni vet. Man får inte dyka i toaletten.


Dagens..

Sitter här och äter en macka. Har precis kommit hem från hovslagaren och skall strax ut och rida. Leffe måste prova sina nya pjuks idag.:) Tänkte slänga in en dagns lista medans jag äter klart.


DAGENS VILL HA: Massa pengar
DAGENS KLÄDSEL: Jeansridbyxor från Pikeur, rosa lacoste pike, rosa kingsland strumpor och en svart Jula tröja.
DAGENS SMINK: Japp de va den här punkten igen. Lipsyl kanske
DAGENS FRISYR: hästsvans
DAGENS HÄNDELSE: Rida, hovslagaren hem och städa.
DAGENS LÅT: Cat's in the cradle - Ugly Kid joe
DAGENS PLANER: Hovslagaren avklarad, ut och rida, fixa ny torv och städa.
DAGENS SAKNAD: Sommaren. Det är svinkallt.
DAGENS DUMMASTE: Hundskrällena bet av dragkedjan på min JW snugjacket.
DAGENS SJUKA: Inget än så länge.
DAGENS DROG: Cola
DAGENS KRAM: Svennis.
DAGENS PUSS: Leffe.
DAGENS KÖP: Torven antar jag.
DAGENS GODIS: Inget än så länge men dagen är inte slut än.
DAGENS HUMÖR: Strålande
DAGENS ORD: mög (betyder skit för de som inte är från Skåne)

Nej dags att göra nytta ha en bra dag. Sara


Leffe hos hovslagaren.

0-7f8ac9165c19773b1ce54dc182de134c.png

Kolla varifrån!

Leffe hos hovslagaren.


Odd Molly


Jag har alltid gillat Odd Molly grejjerna. Kläderna är fantasktiska, snyggare kläder får man ärligt talat leta efter. Tyvärr passar inte kläderna mej hur gärna jag än vill.  Nu har jag hittat denna dusch krämen som görs tillsammans med ett företag som heter CCS ( som bland annat gör krämer och tvålar för apoteket, som jag för övrigt tåler). jag har inte någon aning alls om vart dom säljs men ändå. Lite Odd Molly för oss som inte passar kläderna. Om det är någon som vet vart man säljer denna duschkräm så snälla hör av dej.
Ha en bra kväll. Sara

BreedersIdag när jag kom hem låg det två biljetter till Flyinge och Breeders. Jag hade vunnit den genom Krafft  när jag köpt en säck Krafft Grund i Munka lantmän. Jag kan välja att gå tisdag till fredag. Tur att jag är ledig tisdag och onsdag, fast det var roligare på torsdagen och fredagen. Jipppie. Jag brukar inte vinna. :)

Lyckan är total.

0-5520579c3f8905203b3515509c7908c6.png

Kolla varifrån!

Lyckan är total.


Dagens första lossning klar. Ladan

0-339a25cc3044933c242ed180e73bd9.png

Kolla varifrån!

Dagens första lossning klar. Ladan. Då har nån blivit avklädd med blicken. Känner mej smutsig. ;)


Sara buyes smink

Jag är som Matilda brukar säga en vandrande katastrof när det kommer till smink. Men ibland blir jag sugen på att prova för att se om det blir någon skillnad. Jag kanske inte kan ha det varje dag på jobb men om man skall bort, eller om man skall göra något så kanske det skulle vara trevligt att lägga på lite makeup. Igår när jag var och klippte mej så plattade frisören mitt hår. Jag säger bara VILKEN skillnad. Det får ju en till att fundera lite.

I Kicks butik på Familia så kan man boka 30 eller 50 minuters rådgivning. Kanske hade varit något för mej. Eftersom jag inte kan nått om HUR man sminkar sej. Tänk att vara 28 år och inte veta hur man sminkar sej. Iaf inte så att man ser bättre ut än utan smink. Jag har märkt att jag blir mer och mer mån om att se "bra" ut.
Är det många av mina läsare som lider av samma problem eller är jag ensam?

Har ni provat I.D Bareminerals? Allt man läser om detta smink är bara positivt. Det skall inte sabba huden (vilket jag är livrädd för) och det skall se naturligt ut. Är det värt att prova eller? 
 


Väntan..

Nu sitter jag och väntar på att hämta Sofia. Har varit hos tandläkaren och blivit borrad slipad och fotograferad. Dommen? Jo sprucken tand, inflamation i nerven samt jättehålet Ola.
Skoj, men nu kommer jag förmodligen ha lite mindre ont om jag har tur.


Nä nu skall jag och Kenzo ta och åka och hämta min syster. Tror det blir en liten tripp till Mc Donalds. Men du Säg det inte till nån. ;) Sara

Tandvärk

Vaknade vid två i natt och hade tandvärken från helvetet. Kul.  Har en akuttid hos tandläkaren och har fått stanna hemma från jobb idag. Man kan absolut ha trevligare saker framför sej. Jag som är liiiivrädd för tandläkaren förutsätter det värsta, rotfyllning och sen en halv månadslön.


Hemklickat
(fast i svart)

Allt beställt från Bonprix.

Tips

Vill bara tipsa om Jeanettes tävling som jag är med i. Tävla ni med.Tror dessa ljusen hade passat alldelles utmärkt hemma hos mej. :) 

Blåser lite idag

Blåser det lika mycket hos er som det gör hos mej?

Hade tänkt rida idag men tji fick jag. Tur att man väger lite så man inte blåser bort.

 

 

Var på Famillia idag och klippte mej. Om ni inte har provat frisörerna där kan jag rekomendera Delonti. Lungt och fint och tjejen som klipt mej var supertrevlig.Hittade ett par jättesnygga stövlar hos Håkanssons skor. Men jag har bestämt mej för att avakta. Får se om jag är lika sugen på torsdag.

Nej nu får jag fortsätta att kämpa i blåsten. Ha de så skoj. Sara


Finfrämmat i Skåne

Denna helgen har vi finfrämmat från Göteborg här nere. Det är A & A och A,s mamma som kommit ner. Trevligt.


De varnar för blåst i dag upp till 20 sekundmeter. Det är rätt vindstilla nu så vi får väl se. ;)


I eftermiddag skall jag ut och rida min kära Leffe. Hoppas att det blir fint väder då så att stormen inte har kommit.
Ha en bra förmiddag. Sara

Dagens Sara

DAGENS VILL HA: Nya ridbyxor
DAGENS KLÄDSEL: Jeansridbyxor från Pikeaur, kingsland strumpor och en Champion huvtröjja.
DAGENS SMINK: Räknas clerasil?
DAGENS FRISYR: uppsatt
DAGENS HÄNDELSE: Nu blir det fredagsmys
DAGENS LÅT: Kid Rock Rock and roll Jesus
DAGENS PLANER: Hämta mina stövlar sen hem o sova. :)
DAGENS SAKNAD: Mer tid. En klassiker.
DAGENS DUMMASTE: Att det är mörkt när jag slutar jobba.
DAGENS SJUKA: tja vet inte riktigt inget tror jag..
DAGENS DROG: Cola zero
DAGENS KRAM: Leffe
DAGENS PUSS: Leffe (räknas hans skallning?)
DAGENS KÖP: Vad som helst bara det är GODIS!!!
DAGENS GODIS: Rosa rattar
DAGENS HUMÖR: Helt okey.
DAGENS ORD: Töffe

Gissa vad? Nu regnar det igen.

0-76097bf236e52426fd5d0de4ec877053.png

Kolla varifrån!

Gissa vad? Nu regnar det igen.


God kväll

Nu sitter vi här i soffan och tittar på Criminal Minds på kanal 5.

To Hell...And Back (1)

Teamet stöter på ett av de svåraste fallen hittills när en seriemördare tvingar teamet att jaga honom ända till Canada.

Vad tittar ni på ikväll??


Dagens fika på Saba i väntan på re

0-62a3c8d3c142bc52a0f98cb143c504f3.png

Kolla varifrån!

Dagens fika på Saba i väntan på regnets övergång.


RSS 2.0