Laglig

Då kör man lagligt igen. Har precis hämtat mitt ekipage hos bilmeckaren eftersom jag haft problem med lamporna på ekipaget. Något hat varit felkopplat och lett till att allt har kortslutit sej. Först trodde jag att det var min släp som var "kass" men det visade sej att felet satt både i bilen och släpen. Nu är det iaf avhjälpt.

En Cheval Liberte 2004 XLJag har haft rysligt ont i hela kroppen sedan i söndags då jag skulle hoppa med Gurra. Ett av de sista sprången som vi skulle ta var att ta om kombinationen eftersom han rivit den tidigare. På väg in i kombinationen så missbedömmer han något och hoppar inte utan galopperar rakt igenom hindret och får ett framben på varje sida bommen och störtar med mej på ryggen. Inga stora skador på mej fast jag har ont i huvudet, är uppskrapad på hela armen och har ont i revbenen och i magmusklerna. Över huvudtaget så värker alla muskler i hela kroppen. Gurra klarade sig med bara ett litet skrapsår på framknäet och ett sår på underläppen. Snacka om änglavakt.
Kommentarer
Postat av: Matilda

Skönt att det gick så bra som det gjorde. Huu läskigt.

2010-06-08 @ 17:17:45
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Caroline

Ser att du har en cheval-liberte vagn?

Vad tycker du om den?

För och nackdelar?2010-06-22 @ 08:46:08
URL: http://ridemyhorse.blogg.se/
Postat av: sarah

Vi har också ett chevalsläp och det är det sämsta köpet vi gjort! Det är väldigt dålig kvalité och väldigt mycket standardfel, bla som på din, felkoppling med kablarna så det blir fel på lamporna. Inredning i transporten som helt plötsligt kan gå av och skruvar som lossnar, läcket in vatten i golvet m.m, hoppas ja itne gör dig rädd nu men vill bara varna folk att köpa dessa transporter. :P Självklart finns det folk där dem hållt jätte bra som ä supernöjda. Men vi kan ju verkligen inte hålla med och det är andra säljare som säger att de slutat sälja de där släpen eftersom det är så mycket standard fel..

2010-06-28 @ 12:32:30
URL: http://ridsportsarah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0