Julen är alltid jobbigast för de s

6680fc2f5258e9aa0a518c13d37e352b.png

Kolla varifrån!

Julen är alltid jobbigast för de små.


Våran julgran är färdig. :-)

0-1142f718591e3da29f48bfcd5ace430a.png

Kolla varifrån!

Våran julgran är färdig. :-)


Nu har vi klätt granen hos Fredrik

4b211808a02d130f48940cc6a472b844.png

Kolla varifrån!

Nu har vi klätt granen hos Fredriks mamma.


Dags för julaträdet..

Nu är det dags vi skall fixa julgran idag. Förra året hade vi en liten sne gran med kluven topp, the ugly little fucker som vi kallade den, men i år då skall vi ha en liten men fin gran. Det är nästan 10 minus ute och en hel dm snö. Av någon anledning börjar julstämningen infinna sej trots attt vi inte har en enda ljuststake än. Har inte riktigt känt för det och det har känts sjukt onödigt. Men nu börjar jag kanske ge med mej och inse att det är så här livet är. Bara att inse när man han flera år kvar i denna sketna lägenheten, eller skrubben.


Givetvis skall det vara kungsgran eller silver gram vanlig tunn barrig gran kommer inte in i mitt hem.

Ha en bra dag i kylan. Sara

I'm back

Så nu är jag tillbaka. Ljuset i tunneln börjar infinna sej, lugnet har åter kommit. Har haft helt sjuka veckor på jobb privat och med allt annat som gjort att jag inte riktigt orkat vara på topp.

Idag är jag ledig och skall göra en massa skoj tror jag. Skall åka till banken och sätta in skattepengarna, sen skall jag till landet sen skall jag se om jag hinner åka och handla lite julklappar.

Igår snöade det så in i bänken. Man kan lungt säga att vi haft snökaos här i Skåne. Det ligger minst en decimeter med snö. Undra hur hästarna har tagit denna chocken. Kan tänka mej att Leffe nästan har dött av chocken.

Våran kära hovslagare skulle kommit nu på morgonen men han ringde och sa att han inte kunde så nu får han komma på lillejul istället (och för er som inte bor i Skåne där vi firar lillejul så är det den 23 december). Kan inte bestämma mej om jag skall skaffa snösulor iår eller ej. När jag bodde i Karlstad fick jag ha vanliga plastsulor på Leffe eftersom han var för tung för snösulorna och bara tappade skorna annars. Men det är inte så mycket snö här nere som det är i Karlstad så jag vet inte om det är onödigt.

Nej nu skall jag skotta fram bilen och åka till banken sen blir det hästar lite shopping och städa lägenheten. Ha en mycket bra dag mina vänner.


Bilden kommer från Allting gratis

Hej Alla!

Hej alla ni som läser min blogg! Vill bara titta in och säga att jag lever. Har haft en jobbig tid nu under en period då det mesta har varit ett rent helvete men jag hoppas på att allt skall lösa sig till det bättre. Tyvärr fungerar inte internet hemma i skrubben heller så jag har bara tillgång till internet när jag är på landet.
Hoppas alla har det bra och att vi hörs igen när allt lugnat ner sej och när motivationen och internetet återfinner sej.

Kramar Sara.


RSS 2.0